Nieuws

Tips

Koop nooit op facebook bij sites die maar één product aanbieden en waar geen erkend adres zichtbaar is. Deze producten die ze daar aanbieden zijn dikwijls minderwaardige dierenbenodigdheden afkomstig uit Azië of andere verre landen die schadelijk kunnen zijn voor huisdieren. Deze landen houden soms geen rekening met de veiligheid van de gebruikte verven en leveren soms minderwaardige stoffen. Let heel goed op voor onveilige producten. Shop daarom altijd in een betrouwbare dierenwinkel.     

Dwerg Konijntjes

Knaagdieren en konijntjes – Ook hebben dierenbenodigdheden voor pelsdieren hun weg gevonden in de online dierenzaken. Deze dierenshops hebben een super aanbod dierenspullen dat specifiek is afgestemd aan de behoeften van knaagdieren, u vindt er een super grote keuze aan producten zoals knaagdieraccessoires,  snacks en voer voor knaagdieren, kooien en huisjes voor knaagdieren, en nog oneindig veel meer extra dierenbenodigdheden. 

Krabpaal voor katten

Geef je kat het cadeau van urenlang speelplezier en comfort met deze krabpalen. Bestel nu en zie je harige vriend genieten van een wereld vol avontuur en ontspanning. Gezonde klauwen, een blije kat en een stijlvol huis - dat is de belofte van deze krabpalen op www.Bopets.be de online winkel voor katten. Maak je huis compleet en geef je kat de ultieme verwennerij!

De krabpalen zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Ze passen naadloos in elk interieur en voegen een vleugje eigentijdse elegantie toe aan je huis. Of je nu een nieuw kitten verwelkomt of je volwassen kat wilt verwennen, onze diverse ontwerpen en groottes zorgen ervoor dat je de perfecte krabpaal vindt die bij de behoeften van je huisdier past.